Nyheder:

Vi har idag taget afsked med vores mangeårige medlem Steen Joensen, der døde

sidste uge efter nogle års sygdom

 Vort mangeårige klubmedlem Kaj Stender er gået bort.

Kaj blev medlem af JMJK i 1967, vi var nogle stykker der lige skulle finde os tilpas med sådan en ” Kø´havner”, men efter kort tid fandt vi ud af, at her var en mand der havde forstand på tingene og det varede da heller ikke længe inden han kom i bestyrelsen, hvor han i mange år lagde et stort arbejde i Tog 60.

Kaj var som modelbygger i spor 0 absolut helt fremme i spidsen af eliten, flotte er alle hans mange modeller, der er lavet efter gamle principper med kniv og løvsav etc. I klubben var han meget optaget af bygning af Aarhus H, desværre mistede han lidt af lysten da klubben måtte forlade Annagade Skole, men så blev der bygget rullende materiel til hans eget lille, men smukke anlæg.

Vi mindes alle mange fornøjelige timer i Kajs selskab, der være sig i klubben eller på ture, undertegnede har haft mange gode oplevelser, på vores ture til Tyskland, Østrig og England mfl.

Kaj vil blive savnet i respekt for sit arbejde og sin personlighed.

Æret være hans minde.

      Finn Lekbo

 

 

Der er julemøde onsdag den 20 december kl 19.30.

Forevisning af dias, vi har arvet i årets løb, blandt andet fra 1980'erne, utroligt så meget der er forandret siden den gang.

Servering af æbleskiver, gløgg og juleøl.